27 September 2011

Havaintoja

Pari nopeaa havaintoa ja kuvaa söherönä paperilla.
Terassilla tarkeni vielä tänään.
Foliopallot.

26 September 2011

Syksyn kukkia
Ehkä viimeistä kukkaloistoa...

25 September 2011

California Kaivohuoneella

Perjantaina olin KMS Californian hiusbileissä Kaivohuoneella. Ruokaa, juomaa, vähän koulutusta, hiusmalleja ja Mikko Leppilampi, joka sain useammankin kampaajan selvästi innostumaan...

Itsehän en siis millään tavalla ole hiusalan ammattilainen, mutta äiteen kanssa pääsee tällaisiin tilaisuuksiin ihmettelemään. Ihan kivaa vaihtelua!
Äiskä Prinsessa Victorian innoittamana käärmekuosissa!


Mukaan tilaisuudesta lähti kokeiluun kaikenlaisia kivojaihania tuotteita.

Hyvä perjantai ja hyvä viikonloppu kaiken kaikkiaan!
Tästä on hyvä lähteä kohti maanantaita.

22 September 2011

Valöörit


Tänään olin yhtä silmäpussia. (Miksi torstait ovat alkaneet tuntua erityisen raskailta..?)

Töistä suoraan taas Taikin avoimen yliopiston piirustuskurssille. Tällä kertaa tutkailtiin pakopistettä ja valöörejä. Aika perusasioita siis. Suoranaisesti en nauti piirtämisestä kurssilla, mutta pidän siitä että joudun astumaan pois mukavuusalueeltani ja kokeilemaan uutta/treenaamaan unohdettuja taitoja. Voisin kirjoittaa vielä enemmän aiheesta, mutta olen jo ihan silmät ristissä ja nukahtamispisteessä, joten jääköön vaikka ensi viikkoon.

Nyt nukkumaan. Jos vaikka huomenna olisi vähän hehkeämpänä...

21 September 2011

Nyt keitetään kunnon kahvit!


Kävin tänään maistelemassa kahvia Kaffa Roasteryssa, Punavuoressa. Paikka sijaitsee ihan lähellä kotiani, mutta olen käynyt siellä vain muutaman kerran. Kaffa paahtaa ja tekee omat kahvisekoitukset, joten kahvi on taatusti tuoretta. Kahvin maistelun lisäksi pääsin tutustumaan paahtamon puolelle. Ihan jännää. Harvemmin sitä tulee oikein ajateltua minkälaisen matkan ja prosessin kupissa oleva kahvi on käynytkään.

Itse tarvitsen kahvia päivittäin. Töissä menee montakin kuppia ja aamukahvi on ehdoton! Espresso on suosikkini. Juon kahvin yleensä mustana, mutta kahviloissa saatan tilata latten tai cappuccinon tai jonkun makusiirappi-kerma-sokeripommin... mmm

Maistelemani Kaffa Roasteryn kahvit maistuivat kyllä hyvälle.
Heillä oli myös laaja valikoima erilaisia kahveja ja laitteita myynnissä. Varmasti "kahvihifistelijöiden" unelma.. ;-D Näpsin vähän kuvia paikasta:Minä<3kahvi

Hiusmuotoilua á la Laura

Elloksen tylsä kuvasto pääsi saksieni käsittelyyn...

19 September 2011

Yellow!

Viikko vierähti taas käyntiin ja nyt taidetaankin olla jo tiistain puolella. Hyvästi masentava maanantai!
Tänään tuumailin seuraavaa:


Päivän väri.


Inspiraation etsimistä...


Nämä onnennumerorullat! Pienenä näitä oli niin jännä availla. Tällänen posti menee yleensä suoraan roskiin, mutta nyt oli pakko vähän fiilistellä... Todella upeet palkinnothan sieltä ois napsahtanu, ha!Sunnuntaina telkkaria katsellessa vähän piirtelin. Toinen silmä telkkarissa ja toinen paperilla. Telkkari vei voiton.

Oikeastihan päivä oli harmaa, tuulinen ja sateinen. Ei keltainen kuin Aurinko.
Ainoastaan seiskan mainos oli (hyvinkin) keltainen...

15 September 2011

Sotkua

Aamulla halusin mennä töihin bussilla, mutta en ehtinyt bussiin ja piti käyttää omia jalkoja enemmän kuin olin suunnitellut. Lounaalla söin paketin nuudeleita ja avokadon. Kumpikaan ei maistunut erityisen hyvälle ja yhdessä suorastaan oksettavalle. Jälkkäriksi rouskuttelin porkkanoita, vaikka mieli olisi tehnyt jotain makeaa.

Töissä ajatus harhaili. Töiden jälkeen pikakävelin metroon. Metrossa matkustin hikisenä Sörnäisiin, josta jatkoin matkaa raitiovaunulla kohti Taikia. Taikkiin, koska tänään oli jälleen avoimen yliopiston piirustuskurssi.

Kurssilla piirrettiin ulkona. Yritettiin saada paperille eri sävyjä lyijykynällä ja erottaa kuvan eri "tasoja". Piirustus ei vaan jotenkin luonnistunut tänään. Ehkä väsymystä ja kylmyyttä. Loppupuolella siirryttiin vielä sisätiloihin piirtämään ja katsomaan työt läpi.

Taikista lähtiessä satoi vettä ja sateenvarjo olisi ollut hyödyllinen. Raitiovaunussa yritin vielä vähän luonnostella, mutta siitä tuli hieman huono olo... Viimeisillä voimilla raahauduin kotiin.

Tästä päätellen voin todeta seuraavaa: hyvä ruoka ja riittävä vaatetus syksyn säässä ovat enemmän kuin tarpeelliset. Sateenvarjo kannattaa myös pitää mukana.

13 September 2011

Herrainklubilla

Olin tänään valokuvaamassa työpaikan asiakastilaisuudessa Helsingin Pörssiklubilla. Paikka oli jännittävän vanhanaikainen. Pörssiklubilla on herrainklubimeininki, joten naispuolisia ihmisiä ei varmasti niin usein (normaalitilanteessa) tiloissa liiku. Tai en tiedä, mutta tulipa käytyä ja nähtyä!porssik_1

11 September 2011

Kouvolassa
Viikonloppu vierähti Kouvolassa vieraillen. Lauantaina ohjelmassa oli mm. kirpputoreja, kaupungilla kiertelyä ja lähiruokamessut Elimäellä. Illan viihteestä vastasi kasaritähti Kake Randelin. Kaiken kaikkiaan ihan mielenkiintoinen viikonloppu!

Maisemia lasin takaa

Kuvia junan ja auton ikkunan läpi.

Bongattu Juliste Kouvolan Amarillon seinältä. ;-D

8 September 2011

Kuvan tekemistä II

Tänään on ollut superpitkä päivä. Töitä ja piirustuskurssia. Batterya ja take away kiinalaista.


Päivähän alkoi normaaliin tapaan töillä. "JEE"

Pirteä olemukseni. Parhaillaan päällä oleva pikkuflunssa tuntuu vievän hurjasti voimia.

Iltapäivä/ilta meni taas Taikin piirustuskurssilla.  Tällä kertaa istuttiin noin kolme tuntia ulkona piirrellen pensaita. Ihan lepposaa hommaa, kunnes alko tulla kylmä ja takapuoli kastu. Vähitellen alko tuntua niin epämukavalta, ettei hommasta oikein tuntunu tulevan mitään. Lopussa alkokin sataa.

Etanakin kiipesi mun laukulle jättämään iloisen tervehdyksensä!

Tunnin lopussa käytiin läpi kaikkien aikaansaannokset. Sitten sateessa ja kylmettyneenä kotiin viltin alle. Onneksi huomenna alkaa viikonloppu!

2 September 2011

Mandala
1 September 2011

Kuvan tekemisen opiskeluaTänään aloitin Taikin avoimen yliopiston kurssin Johdatus kuvan tekemiseen I. Kolme tuntia meni erilaisten tekniikkaharjoitusten parissa, välineenä ainoastaan kuulakärkikynä. Jokainen kurssilainen sai myös toimia mallina ja hieman esiintyä. Oli kyllä mielenkiintoista tehdä näitä harjoituksia, vaikka välillä jälki paperilla näyttikin kamalalta sotkulta (kuva!)...

Kurssin ohjelma tuntuu kiinnostavalta sekä monipuoliselta ja uskon siitä olevan minulle hyötyä. 
Viikon päästä taas jatkuu! :)

Post-it taidetta


Jokaisen toimistoassarin salainen harrastus! Ai ei?