30 October 2011

Sunnuntai

Sunnuntaisella kirpputorimatkalla ihmettelin pudonneita lehtiä ja ihailin merta.
Pidän merestä. Sen katseleminen saa aina jännän olon, rauhallisen ja vähän ehkä haikeankin.




28 October 2011

Liivi

Löysin Uffilta tällaisen coolin liivin, jonka selkä on täynnä paljetteja ja helmiä. Olen raahannut lähiaikoina kaikenlaista kiiltävää ja kimmeltävää kotiin (harakanpesä?)...
 

Sitten jotain kammottavampaa. Taiteiluharjoitus tämän päivän piirustuskurssilta. Oli taas piirrettävä hampaat irvessä, kun oli niin vaikeaa. Kahvitaukokin jäi pitämättä kun halusin saada jotain tolkkua tuohon. Tässä työssä oli tärkeää saada myös mallia ympäröivää tilaa esille... Noh, onneksi en ole suunnitellutkaan uraa kuvataiteilijana. .D

Miehestä tuli aika tuima.

27 October 2011

Nojatuoliterveisiä!

Menen aamulla töihin Auringon noustessa ja illalla kun astun työpaikan ovesta ulos onkin jo hämärää. Pimeys on täällä ja tästä se ei kun pahene. Ja kun tulee pimeää, alkaa väsyttää ja tuntuu ettei jaksa kuin löhötä kotona nojatuolissa. Inspiraatio katoaa...

Laitoin itseni aloittamaan piirustuksen, jotta en vain kököttäisi nenä kiinni tv:ssä. Ja tätähän voi myöskin tehdä nojatuolissa...




21 October 2011

Huippis minä

Tänään minulla oli hyvin Mielenkiintoinen hotellihuonekampaamokokemus. Huomenna Tiina loihtii upean kampauksen päähäni ja pääsen hiusmalleilemaan. Sopivasti kampaus ja meikki illan juhlia varten! Jännittävää!


virnettä...

18 October 2011

Kiiltokuvia


Tänään askartelin kiiltokuvia.

16 October 2011

Tiikeri, kuuma yökerho




Lauantaina Paula oli kylässä. Kuvassa Paula lukee mun blogia. Niin, mitäpä muutakaan.
Kipitettiin sitten Tigeriin ja oltiin tanssilattialla pillkkuun saakka. Aikaisemmin en ollut Tiikerissä käynyt ja tuskin ihan heti sieltä itseäni uudestaan löydänkään. Oli kuitenkin hauska päästä vähän tanssahtelemaan.



Aamuyöllä kotiin selvittyäni vielä piirsin kokemuksiani... :D

Seuraavana päivänä. Sunnuntaiseen tapaan kävin kirpparilla pyörähtämässä ja mukaan tarttui värejä. Mekko ja laukku!

laukku

13 October 2011

Kollaasi

Eilen leikkelin Make Up Storen M -lehteä ja Arvoasuntoa samalla kun Little Red Riding Hood pyöri ruudulla. Aika huono leffa. Tällaisia kollaaseja Lauran leikkaa&liimaa -sessiosta syntyi. Ilman mitään suunnitelmaa tottakai.




Tänään puolestaan oli piirustuspäivä tuttuun torstaiseen tapaan. Luonnosteltiin vilinää ja ihmisiä rautatieasemalla ja sen ympäristössä. Piti tutkia liikettä ja kaupunkiympäristöä. En ole kovinkaan innostunut niistä sutuista, joten enpä jaksanut tännekään laittaa ihmeteltäviksi. Pitää vielä joku päivä käydä omatoimisesti jatkamassa kaupungissa piirtelyä. Viikon päästä nimittäin tehdään isompi työ, joka perustuu omiin luonnoksiin.

Piirustuskurssilla yksi vanhempi rouva tuoksui todella voimakkaasti alkoholilta. Pitäisiköhän itsekin kokeilla saisiko esim. pullo viiniä luovuuden jotenkin oikein kukkimaan...?

11 October 2011

Sano aaa

Itte tein!

9 October 2011

Karnevaalit

Lauantai-aamulla herättiin katsomaan piirrettyjä jo kasin aikoihin. Sitten mentiin lelukauppaan ja karkkia ostamaan. Illalla Linnanmäen Valokarnevaalit. Kierrettiin laitteesta toiseen ihan sinne kello kymmeneen asti. Aika hurja päivä. Tänään on ollut vähän sellainen krapulapäivän tuntu, huvipuistodarra tai jotain. Liikaa Barbie -elokuvia? Ehkä ne kaikki kieputuslaitteet olivat vähän liikaa mulle?

No mutta olipahan kivaa, vaikka rankka viikonloppu onkin takana. Ei ole oikein saanut kunnolla levättyä ja huomenna koittaa taas arkinen aherrus...










Olin aika innostunut tuosta karusellista!

7 October 2011

Yökylässä

Asunto on tänään vilissyt lapsia. Serkkuja ja muita mukuloita. Pari jäi yöksikin. Lasten kanssa on jotenkin aina niin rankkaa leikkiä ja keksiä kokoajan uutta puuhaa. Parhaillaan katsotaan Barbieta dvd:ltä. Mä olen jo ihan valmis nukkumaan!




maja2

Huomenna lelukauppa ja Linnanmäen Valokarnevaalit.

5 October 2011

Suukkoja


Nappasin tänään Hulluilta Päiviltä suukkoja ja kukkia.

3 October 2011

Fazerin sinistä maanantaihin

Tästä maanantaista ei ole yhtikäs mitään kirjoitettavaa. Vettä on satanut, kylmää, harmaata, väsyttää... Parasta on ollut istua telkkarin ääressä ja syödä suklaata. Sain eilen suklaalevyn kun osallistuin johonkin talousmikälietutkimuskyselyyn. Piti syödä jogurttia ja vastata kysymyksiin.



Tajunnanvirtaa. Kuulakärkikynällä tehdystä piirtelystä tulikin paljon mielenkiintoisempi kun laitoin sen peilikuvaksi..

1 October 2011

Lauvantailöpinää

Istuskelen kotona yksin, lipitän kuivaa omppusidukkaa, syön vaahtokarkkeja ja mietin mennyttä viikkoa. Ois kiva olla jossain kreisibailaamassa, mutta täällä minä vaan tapitan tietokoneella.

Todiste vaahtobileistä:

Kroppa solakaksi!

Tällä viikolla olen ollut sekä torstaina että tänään piirustuskurssilla piirustelemassa elävää mallia. Tänään huimat kuusi tuntia! Ihan tosi haastavaa. Ihmisen piirtäminen on jotenkin aina ollut vaikeaa, koska mun piirroksissa mittasuhteet menevät yleensä pahasti pieleen. Olen kuitenkin suunnitellut oppivani tämän taidon, joten reeniä, reeniä..

Tässä tämän päivän hiilituotosta.

Sitten muuta tällä viikolla tapahtunutta.

Bussissa. Kuski oli laittanu nupit kaakkoon!!
buss

Mun ihana kamu joutu värjäilee sen kutreja.


Tärkeät muistiinpanot työpaikan perjantaisesta palaverista: