29 March 2012

Mahtavaa huomentaTänään kroppani selkeästi kertoi minulle, että sen on saatava enemmän unta ja lepoa. Nukuin komeasti pommiin ja herätessä toivoin hartaasti päivän olevan lauantai. Ei kuitenkaan ollut ja olin ikävästi myöhässä. En edes muista herätyksen soineen. Vaikka kyllä se varmasti kauniisti soi, koska puhelin löytyi tyynyn alta...

Ennen kun havahduin hereille tähän i h a n a a n aamuun, näin melko omituisia unia. Toisessa unessa olin mummon kanssa pimeässä kellaritilassa. Viikkasimme vaatteita ja asetimme niitä pöydälle johonkin muodostelmaan. Niitä samoja rättejä viikaattiin aina uudestaan ja uudestaan. Toisessa unessa puolestaan jäin humalapäissäni raitiovaunun alle. En kuitenkaan kuollut, vaan jatkoin matkaa ja löysin 500 euron setelin maasta.

Että näin. Toivottavasti uneni tietävät jotain hyvää....

Tässä jotain viimeiaikaista räpellystä:
Sarjiskurssin sarjikseen kehitin hahmon.  


Ja nyt kun on kerta nukuttu pitkään, jaksaa taas hyvin valvoa... heh

28 March 2012

99 Luftballons

Ilmapalloja puussa. Vappu lähestyy!

Oijoi, onpa kiireinen viikko. Onneksi arjen keskelle saapui piristämään tilaamani paketti. Halusin jotkut raikkaat ja hauskat tossut kevääksi ja ihastuin näihin. Sopivia kultaisia kenkiä en ole vielä löytänyt, mutta on näissä vähän kullan hohdetta...

Pienoisena ongelmana kuitenkin, että tunnen itseni todella lyhyeksi nuo jalassa! Tai en vain tunne, koska olen. Olen kulkenut tässä tiiviisti ainakin vuoden erilaisissa koroissa, joten nyt on hieman totuttelemista maan pinnalle palaamisessa.

En saa itsestäni enempää nyt irti. Ei ajatuksia, ei tekstiä. zzzz

23 March 2012

Jos maalaisin oikeasti taulun...

...en tekisi siitä aivan tällaista, mutta ehdottomasti jotain hyvin samanlaista. Kuvan tekemisen kurssilla viime viikolla aloittamani maalaus ei valmistunut. Se oli enemmänkin kokeilu ja harjoittelu, kuin varsinainen maalaus.
Jotain tällaista maalauksellista olisi mielenkiintoista yhdistää omiin piirroksiini...
 
 
 

Kesälomaa odotellessa, koska silloin ehtii maalata! :+))

18 March 2012

Metsäkukkia

<3<3<3

16 March 2012

It’s Friday, Friday

Viikonloppu alkamassa ja pari päivää ihan kokonaan minulle. Olen varannut pari leffanäytöstä (Vuosaari Härmä ja The Artist) ja vähän liikuntaa. Tiedossa myös koneen ääressä istumista ja piirtämistä. Tavoitteena tietysti olla hyvin tehokas ja aikaansaava. ;+)

Art class

Tänään kuvan tekemisen kurssilla harjoiteltiin akryylimaalien käyttöä maalaamalla pieniä esineitä. Aloitin myös ison maalauksen, jonka pohjana viime viikonloppuiset luonnokset. Ihan kiva oli päästä kunnolla sutimaan maalia. :-)

14 March 2012

Sarjista

Paljastus tulevasta sarjakuvakurssin työstäni. Sarjakuvassa minä/tyttö on mennyt salaa enonsa vinttihuoneeseen ihmettelemään. Olen ihan varma että tästä tulee kelpo sarjakuva, jos vain löydän aikaa tekemiseen...

13 March 2012

Venyvät päivät

Olen tavallisesti kovin väsynyt iltaisin, mutta nyt on ok käydä nukkumana kello 02. Työskennellessä aika juoksee huomaamatta. Minusta tuntuu, että parhaat ideat tulevat juurikin öiseen aikaan. Varsinkin kun on päässyt oikeanlaiseen luovuustilaan.

Seuraavan päivän aamut ovatkin sitten asia erikseen. Aivot heräävät vasta siinä lounasaikoihin (miettimään ruokaa tottakai!) ja keskittyminen kaikkeen tuntuu olevan ihan kateissa. Tämä on tietysti hieman ikävää, kun pitäisi päivätöitäkin täysillä jaksaa... Täytyy varmaan yrittää pitää sellaisia lepopäiviäkin välillä. :-)

Alla pari itseäni ilahduttavaa kuvaa. Viikonloppuna käväisin Hair&Beauty -messuilla ihmettelemässä ja olisi sitä meininkiä voinut ehkä enemmänkin valokuvata. Ainakin oli jännittäviä kisoja!
Tänään puolestaan kävin Akateemisessa paperiostoksilla kahdesti ja eksyin myös lehtiosastolle. Siellän on tietysti vaikka mitä...

Akateemisen lehtiosasto <3 

   
GLITTER EYE_LINER. Hair & beauty messutapahtuman tuikitarpeellinen ostos...

   
Kuva samaisilta messuilta. Goldwellin show.

   
Yöllä on hyvä piirtää. Hämismusteella erityisesti.

Nyt taidankin mennä hieman aikaisemmin nukkumaan. Huomenillalla olisi vielä sarjiskurssi, johon en ole oikein ehtinyt keskittyä. Todella harmi, koska kurssi on kiinnostava ja sieltä saa oikein hyviä vinkkejä! ..Ja opettaja on paras! Sellainen fiilistelijä. :-)

P.s. Kirostusvirheitä voi olla. Yöt eivät siis ainakaan sovellu kirjoittamiseen.. 

10 March 2012

Luonnoksia

Tänään olin avoimen yliopiston kurssin kanssa luonnontieteellisessä luonnosretkellä. Tämä luonnostelu oli pohjatyötä akryyliväreillä tehtävää maalausta varten. Maalausta tai maalauksia, en nyt aivan muista miten tämä kurssisuunnitelma meni...

Piirtäminen oli hieman nihkeää, koska koko museo vilisti äänekkäitä pikkulapsia ja niiden äänekkäitä vanhempia. Museossa sattui juuri ihanasti olemaan joku kutsuvierastilaisuus. Oli huvittavaa kuunnella kun pienten lasten vanhemmat yrittivät opettaa lapsille joka ikisen asian, vaikka lapsi selvästi olisi halunnut katsella jotain ihan muuta. Huvittavaa oli myös se, kun nämä pikkutyypit tulivat tapittamaan ihan viereeni kun piirsin. Ihan kuin olisin ollut osa näyttelyä.

Museossa ehti vierähtää neljä tuntia. Sinä aikana sain kovan päänsäryn ja kovan päänsäryn pois vahvalla päänsärkylääkkeellä. Luonnoksiakin syntyi inhottavan vähän. Olisin halunnut vielä jatkaa, mutta museo sulkeutuu -kuulutus keskeytti työskentelyn. Ei hätää, ajattelin. Olihan kamera mukana ja sen muistikortille tallentui varmasti vaikka mitä. Ai mitä? Eipä tallentunut kuin hassuja luurankoja ja epämääräisiä kuvia jostain pienistä eliöistä. Olisi ehkä pitänyt piiloutua johonkin dioramaan ja jatkaa työskentelyä sulkeutumisen jälkeen. Olisikohan onnistunut..?

lintu

MORE IS MORE


   

Luin eilen pinkin sävyisistä hepokateista, jotka ovat kuin loikkivia karkkeja. Innostuin tästä hyönteisestä aika paljon ja tein siitä hahmon.

Viikonloppu menee taas kaikenlaisten töiden parissa ahertaen. Ei mitään hauskanpitoa. Paitsi tanssivia heinäsirkkoja. Lisää energiajuomaa. Kaikki vaaleanpunaiset sienet taisinkin jo syödä.. ;-D


5 March 2012

Ennakkohommia

Taikin ennakkotehtävät julkaistiin tänään. Olen itse tekemässä graafisen suunnittelun tehtäviä. Tänä vuonna tehtävä onkin portfolion sijaan fanijulkaisu! Aika inspiroiva tehtävä ja aloinkin heti hommiin sen parissa. Aika on kuitenkin niin rajattu ja työtä on aika paljon. Ei siis kannata turhaan jäädä aikailemaan. ==) Tästä se sitten lähtee. Kahvia, energiajuomaa ja yöllistä inspiraatiota KIITOS! jihaa ===-)


Tekeekö joku muu ennakkotehtäviä johonkin?

3 March 2012

Auringon houkuttelemana

Pienellä päiväkävelyllä napsin muutamia hieman Cool and bored Peetan inspiroimia kuvia. ;-) Nämä ovat tästä ihan kulmilta, koska kovinkaan kauas en jaksanut lähteä hiihtelemään. Putkia, nostureita ja likaista lunta täältä ainakin näyttäisi löytyvän...
Nämä kaksi alla olevaa ruutua ovat torstaiselta "kuvistunnilta"/maalauskurssilta/johdatus kuvan tekemiseen kurssilta.. no mikälie. Pari yksityiskohtaa työstä, joka jäi ihan onnettoman kesken. Eikä muuten varmaan ikinä valmistukaan. Värejä, värejä ja mahtavan sulavaa huopakynän jälkeä! Hehe ;;-D

2 March 2012

Rupesin muotiblogiksiNo en! Tykkään vaatteista todella paljon (hah, kukapa ei) ja teen aika usein vaatehankintoja. En kuitenkaan ole mielestäni erityisen hyvä pukeutuja. Saatan panostaa johonkin, mutta sitten joku asia jää ihan vaille huomiota, esimerkiksi asusteet. En osaa hallita kokonaisuuksia. Innostun uusista asioista, kuten tästä Zaran mekosta, mutta aika nopesti saatan kyllästyäkin... Kun vaatteista katoaa uutuudenviehätys, katoaa samalla into yrittää yhdistää sitä mihinkään.

Viimeaikoina olen etsinyt (tai oikeastaan vain mielessäni haalinut) kaikenlaista huutavaa vaatekaappiini. Erilaisia kuoseja ja värejä ja överiprinttejä. Kaipaisin jotain kummallista, tyttömäistä, söpöä, särmää... Kevääksi haluaisin myös löytää kultaiset tennarit!

1 March 2012

Pupupää

Olen ollut viimepäivinä hieman kiireinen kaikenlaisten asioiden kanssa ja ohuesti harmittaa etten ole ehtinyt panostaa blogiini. Niin se vaan taitaa mennä, että ensin työt ja sitten blogi. Kevättalvi/kevät tuntuu aina olevan kovin kiireistä ja hieman stressaavaa aikaa. Jotkut vähemmän tärkeät asiat täytyy vain jättää hetkeksi syrjään, kuten esimerkiksi siivoaminen, laskujen maksaminen, syöminen, nukkuminen... Ajattelin kuitenkin jotain pientä raapaista tänne, koska pitäähän täällä nyt jotain tapahtua!

ruutu
Työergonomiaa...


Oikeasta sivupalkista voitte löytää ihastuttavan omakuvani. Ihme jos joku ei sitä vielä huomannut. Tein sen tänään ja olen sulaa vahaa. Tekee mieli käyttää kaikkia kirkkaita ja silmiä häikäiseviä värejä. Vähän pitää häikäistä ja yököttää!!

Photobucket

Sitten pieni vinkki kaikille lähenevän pääsiäisen varalle. Kyllä! Pääsiäinenhän meitä kaikkia jo kuumottaa?! hmm..
Muistin tämän pupupään viime keväältä ja teki heti mieli ladata kuva tänne!Nyt jos aloittaa, ehtii tehdä vaikka kuinka monta päätä. Kavereille kanssa! Mikäli joku kaipaa yksityiskohtaisen tutoriaalin pallopään tekemiseen, sellainenkin kyllä järjestyy! ;-D

Näihin mietteisiin ja tunnelmiin! Parempi kai palata oikeiden töiden pariin...