31 May 2012

IHQ


 

Olen tosi tyytyväinen tämänhetkiseen positiiviseen olotilaani. Ei jaksa kantaa huolta mistään! Huomenna alkaa kesä virallisesti ja tuleva kesäLOMALOMA lähestyy (olen odottanut vuoden lomaa!). Kesän suunnitelmat ovat toistaiseksi auki, mutta ainakin jonkin verran vietän aikaa Keski-Suomessa, Pihtiputaalla. Valoisat kesäyöt ja hyttyset!

...Niin ja eiliseltä sarjiskurssilta sain tosi hyvää palautetta coversarjakuvastani. Vielä viimeistely ja esittelen sitten lähemmin... Tulee jotain jännää! ;-)

HULA HULA!

30 May 2012

Ruokalista

Löysin tiedostoistani vanhan pohjan, joka sopisi hyvin jollekin reseptille. Valitettavasti minulla ei kuitenkaan ole yhtäkään reseptiä jaettavaksi, koska kokkaileminen ei kuulu vahvuuksiini tai kiinnostuksen kohteisiini. Päätin siis listailla tämänhetkisiä lempiruokiani!

Olen tämän kevään aikana katsonut tarkemmin mitä syön ja vaatteiden löystymisestä olen päätellyt pienentyneeni hieman. Yritän pitää saman linjan kesälläkin.

Tässä muutama TOP3 -lista juuri tämänhetkisistä ruokailumieltymyksistä (parin viikon ajalta).

 
Varsinainen gurmeelista?

27 May 2012

Hurraa sunnuntaille!

 
Hei sehän on Säihkyturpa! 

 
Tänään olen yrittänyt tehdä sarjakuvakurssin viimeistä tehtävää. Teen cover-versiota mahtavasta Fok_It sarjakuvasta. Toteutus tulee olemaan aika luova... Keskiviikoksi pitäisi saada jotain valmiiksi, joten ehkä esittelen toivottavasti valmiin lopputuloksen silloin.

Yritin piirtää myös ulkona, mutta nukahdin ja käristin otsani ihanan punaiseksi.  Oli kyllä tosi kaunista, lämmintä ja merimaisema on aina upea. :--) 26 May 2012

Higher and higher

Esittelyn arvoisia asioita:
SUPERRkorkeat kengät Asokselta. Ihan mielettömät! Hain kengät eilen postista, joten en ole vielä ehtinyt testata ulkomaailmassa. Sisäoloissa tuntuivat ihan hyviltä. Oi ihastelkaa!


Untitled
GRR! Uikkari suoraan Joensuun Cubuksesta. En löytänyt Helsingistä, joten pyysin siskopuolta lähettämään. Ihan mahtava! Oli pakko saada.


Kaupanpäällisenä uikkareiden kanssa tuli myös hyvin eläimellisiä sormuksia. UU-La-Laa


Tällä hetkellä minulla on hieman huono omatunto, koska ulkona on kaunista ja viikonlopun aikana olisi taas vaikka mitä tapahtumia, mutta minä olen piiloutunut peittojen alle.

NO viimeistään illalla piristyn EUROVIISUIHIN. :::D


24 May 2012

Hehkutusta!Huh! Eipä ollut turha reissu tuo Lahti. Sain nimittäin opiskelupaikan! Minusta tulee isona graafinen suunnittelija ;-D. Olen niiin helpottunut ja onnellinen, koska olen ahertanut niin kovasti kaiken tämän eteen. Näissä fiiliksissä on hyvä toivottaa kesä tervetulleeksi! <3

23 May 2012

Tsirp tsirp!

Voi miten ihanaa! Ulkona vaan jazz soi ja linnut visertää. Valoakin riittää vielä myöhäiseen iltaan. En tiedä onko tämä alkukesän kauneus ja lämpö sekoittanut minut vai mistä johtuu, mutta olen nauttinut näistä Lahtipäivistä paljon. Ehkä tämä on ollut pieni pako kaikista arkisista vastuista. Tuntuu kuitenkin hyvältä!

Huomenna tämä elämyslomani loppuu ja suuntaankin sitten takaisin Helsinkiin.

Tässä kuvallista raportointia tästä keskiviikosta.
Untitled

22 May 2012

Bikinit, hiiri ja kyyneleitä

Untitled Untitled Untitled
Tällaista minulla tänään. Ihan ok päivä ja iltapäivällä oli pientä kiertoajelua Lahti/Hollola huudeilla.

Pääsykokeissa sattui vähän oudosti, kun päätin haastattelutilanteessa hieman kyynelehtiä. En tiedä mistä tämä nyt tuli. Kyse ei ollut jännittämisestä. Harmitti hieman, koska olin jo pitkään miettinyt mitä haluan haastattelussa kertoa ja nyt ne sanat jäivät sanomatta. Opiskelemaan pääseminen on minulle sellainen mitä Todella haluan tällä hetkellä ja ehkä tämä paine ja stressi purkautui haastattelutilanteessa. (herkistyin taas..) ;.-D

Nyt kuitenkin euroviisuja.. la-la-la-la le-le-le-le-lee woo woo euro neuro

P.s. Tänään tuli Taikin graafisen suunnittelun pääsykoekutsu, joten lisää pääsykokeita minulle tiedossa.

21 May 2012

Lahtiraportti

 
Lahti näyttää mm. tältä! 

 Tulin Lahteen tänään aamulla aikaisin pääsykokeiden takia. Täytyy sanoa ettei ensimmäinen päivä mennyt ihan loisteliaasti. Onneksi on vielä päiviä edessä...

Illalla kävin kiertelemässä kaupungilla ja aika nopeastihan tuo tuli kierrettyä. Aurinko paistoi kuumasti. Kävin myös syömässä torin laidalla. Tuntui vähän kuin olisi jossain turistina lomailemassa.

Huomenna ohjelma on täysin sama! :-)

19 May 2012

Kalloja

Heipparallaa. Täällä sekavissa tunnelmissa kirjoittelen. Lyö tyhjää. Vähän ehkä hermostuttaa ja stressaa ensiviikon pääsykokeet, mutta toisaalta odotan niitä myös innolla! Huomenna ajattelin tehdä vielä jotain paperihankintoja yms. ja laittaa tavarat kasalle. Viikonloppu menee varmaankin aika rauhallisesti...

Maanantaina raahasin kaikki maalauskurssin upeat työt kotiin kritiikin jälkeen. Nyt ne odottavat loppusijoituspaikkaansa, eli roskakatokseen tervemenoa. Taiteilukurssi tältä keväältä on nyt ohi! Enää pitäisi se sarjakuvakurssi hoitaa läpi. Uskon että näistä kursseista on ollut jotain hyötyäkin... Ainakin on kokoajan tullut tehtyä jotakin.

Fiilistelin vielä tuota yhtä isompaa maalausta. Täytyy ehdottomasti yrittää maalata kesällä jotain samantapaista!
 
Meinasin myös julkaista pienen videonkin, mutta sitten iski joku itsekriittisyystaijotain ja video jää julkaisematta. Tosin ei minulla siinä mitään tämän enempää sanottavaa tainnut ollakaan. Eli siis hyvin vähän.

Zzz

15 May 2012

Hileristeily

Tervetuloa kaikki kimmeltävälle Karibian hileristeilylle! Astukaa laivaan olkaa hyvä.

 
Risteilyemäntänä toimin minä, kissanainen. Grr!

 
Asianmukaiset jalkineet. 

  Matkapuvustossa suositaan extralyhyitä ja kimaltavia shortseja. 

 
Pöytä heti täyteen jäätelöä ja tervetuliasdrinkkejä! Jihuu

  Untitled  
Pikkulaukku illan kuumaan discoon. 

   
..tai sitten bilevyölaukku! Bling, bling!Mitä laivalla tapahtuu, se sinne jääköön. Tervetuloa uudestaan! ;--D <3

13 May 2012

Äitienpäivää

Viimeyönä tutkiskelin äidin vanhaa "Intiaanikesä -82" -nimistä valokuva-albumia. Äiti on albumin kuvissa tosi nuori. Nuori ja kaunis. Kaunis on edelleen! Eikä vanha todellakaan! Tämä vuoden 1982 intiaanikesän tyyli voisi olla hyvin tämän päivän tyyliä?

aiti4

Hyvää Äitienpäivää minun ihanimmalle äidilleni! <3<3 Kaikille muille äideille myös!