29 August 2012

GRL POWER


GIRL POWER FOR EVER <3 

Joku sanoi tänään koulussa, että sen pää on täynnä vaaleanpunaista hattaraa. Kuvaus sopii mielestäni oikein hyvin myös minuun. Vaaleanpunaista, makeaa höttöä. On ollut jo pidemmän aikaa.

Hattarapään kruunaa vielä se, että kävin tänään katsomassa Lady Gagaa. Tykkäsin paljon! Jollakin tapaa aika inspiroiva show. Teki heti konsertin jälkeen yhdistää paistettu sisäfile ja paljetteja. Toimii mielestäni oikein nätisti.

Olen nyt hyvin lyhytsanainen, koska on yö. Yöllä voin kyllä piirtää (puhumattakaan pihveistä ja paljeteista!), mutta kirjallinen ilmaisu ei onnistu silloin(kaan) kovin loisteliaasti. Jatketaanpa taas myöhemmin lisää.

Kertokaa joku jotain kivaa? ::.-D

24 August 2012

HELATORSTAI-KLUBILLAOlin eilen katsomassa ihanan Sonían keikkaa Henry's Pubissa. Sonja on uusi luokkakaverini ja ihan todella lahjakas! Tai ehkä pitäisi sanoa monilahjakkuus. Vau!

Mikäli singer-songwriter folk-tyylinen musiikki kiinnostaa, niin Soníaa löytyy ainakin youtubesta ja SoundCloudista. Facebookista voi sitten tsekata tulevat keikat!

Minä lähden nyt jonnekin mökille viettämään viikonloppua ja tuulettamaan ajatuksia. Kulunut viikko on ollut aika rankka kaikinpuolin ja väsyneenä fiilikset vähän ahdistuneet.  Mutta kyllä tämä tästä. Kuuntelen vähän Soníaa ja fiilistelen ;;-))) Hyvää viikonloppua teille kaikille! On ihan sairaan siistiä että tätä sivua seuraa joku muukin kuin äiti.

21 August 2012

Orientaatiota

Nyt kaksi kokonaista päivää koulua takana ja oikein hyvältä vaikuttaa. Tosin uuden infon määrä tuntuu aika isolta, eikä onnettomaan nimimuistiini tunnu tallentuvan yhdenkään ihmisen nimi. Onneksi on nimikyltit. En myöskään malttaisi kuunneella kaikenlaisia orientaatioluentoja, vaan haluaisin jo päästä hommiin! :::-)

Huomenna tiedossa lisää info-asiaa ja sitten loppuviikko käydään pääsykoetehtäviä läpi. Tosi hyvä kuulla omista töistä palautetta, vaikkakin vähän hermostuttaa nähdä niitä söherryksiä uudelleen...

 
Epämääräisiä kuvia epämääräisistä väsäilyistä. ;;-))


19 August 2012

Kuplivaa
Eilinen ilta vilahti juhlatunnelmissa. Sekopäistä tanssia ja hyvää musiikkia ja ihana tyttö.

Syytäkin juhlaan löytyi, sillä perjantaina minulla oli vihoviimeinen työpäivä. Heihei työelämä joksikin aikaa. Tuntuu hyvältä jättää yksi vaihe taakse ja aloittaa täysin uusien, kivojen haasteiden parissa. Huomenna alkaa nimittäin koulu!

Tänään sunnuntaina olen lähinnä tuijottanut leffoja ja välillä torkkunut. Nyt illan mittaan ajatukset ovat alkaneet kirkastua ja samalla pieni jännitys on ottanut valtaa... Tottakai ensimmäinen päivä jännittää! Erityisesti jännittää nähdä kaikki muut opiskelijat! Pitää varmaan vielä pakata "koulureppu" ja valita vaatteet valmiiksi, hehe. Saankohan mä ees nukuttua!? ;;-D Alkaako muilla koulu/opiskelu?

18 August 2012

10 KUVAA

Sain superblogin pitäjältä Henriikalta kiertävän haasteen kertoa kymmenellä kuvalla omasta blogistani. Olen jostain syystä todella huono tarttumaan tällaisiin haasteisiin, mutta tämän sain tehtyä. Tehtävä muodostui yllättävän vaikeaksi, koska en oikein osaa muodostaa selkeää kuvaa blogistani. Mitäpä olette mieltä valitsemistani kuvista?

 Untitled
1. Aarteet

Untitled
2. Askartelu

Untitled
3. Oma napa


4. Pääsykokeet, opiskelu


5. Hyvät ideat


 6. Kollaasit


7. Piirtäminen, maalaaminen


8. Jonkun asian fiilistely


9. Valokuvat


10. Pardit

Laitan tämän haasteen Janitalle, Auralle, Hanna Alissalle, Miralle, maiulle
Tehkää tytöt jos ehditte ::-)

16 August 2012

MenovinkkiHei tässä pieni menovinkki kaikille muodista ja taiteesta kiinnostuneille.
Boutique – Where Art Meets Fashion Amos Andersonin taidemuseossa 17.8.-12.11.2012.

"Boutique Amos Andersonin taidemuseossa on muotia ja taidetta yhdistävä, laaja poikkitaiteellinen näyttely. Annamari Vänskän kuratoima näyttely on kokonaistaideteos, jossa myös musiikki ja tanssi ovat vahvasti läsnä. Boutique muistuttaa taiteen tavarataloa eri kerroksiin sijoitettuine osastoineen."
Lainattu teksti museon nettisivuilta

  Untitled  
Näyttelyssä on viiden eri taiteilijaparin yhteistyössä valmistamia teoksia. Taiteilijaparit muodostuivat aina muotisuunnittelijasta ja kuvataiteilijasta. Yllä oleva teos on Minna Parikan ja Jani Leinosen työtä. 
IHAN MIELETÖN ja IHAN MIELETTÖMIÄ KENKIÄ, woo!!


Paola Suhonen–Mikko Ijäs. Kiinnostavia videoinstallaatioita pitää mennä vielä katselemaan rauhallisempana hetkenä.


Katja Tukiainen ja Samu-Jussi Koski. Tykkään todella paljon Katja Tukiaisen töistä ja oli mielenkiintoista nähdä miten tämä taiteilijapari saa homman toimimaan. Kyllä ainakin minä lumouduin! Aloin myös himoita tuollaista tyttöä itselleni, hehe..

Kävin siis tänään tämän kyseisen näyttelyn avajaisissa ja pidin kovasti kokonaisuudesta. Täytynee mennä vielä uudestaan, koska ihmisvilinässä oli hieman vaikea katsella ja keskittyä. En myöskään nähnyt tanssi-esityksiä tai kuullut musiikkia, joten ne pitää vielä kokea. Ja jäihän se museokauppakin kiireessä käymättä... ;;-)


Täältä voitte lukea tarkempaa ja kattavampaa infoa näyttelystä.
Menkäähän katsomaan, suosittelen! Näiden minun kuvieni lisäksi siellä oli vaikka kuinka katseltavaa ja koettavaa.

15 August 2012

14 August 2012

Festivaali-asu


Ostin tämän printtihameen Ruotsista. No Beyond Retrosta tietenkin. Sopi hyvin Flown meininkiin, eikö vain? ;;-D Oli muuten kivaa!

10 August 2012

Koodaa mun blogi

 
Mun leikit. 

 
Jonkun muun leikit...

Loisteliasta perjantaipäivää. Olen hieman muokkaillut sivun ulkoasua, kuten joku ehkä huomaakin. Olen myös tullut jälleen kerran siihen tulokseen, että kyllä pitäisi tämän ihmisen opetella koodaamaan! CSS:ää nimittäin. En saa tästä ikinä sellaista sivua kuin haluaisin, ilman että hallitsisin koodikiekurat. Siis hermot menee! Olen saanut vinkkejä itseopiskelusivuista, eli ei kai muuta kun netistä opiskelemaan... Tiedetääntiedetään, ei ole vaikeaa.

Tänään tapahtuu myös nettimaailmani ulkopuolella. Eih, tänään en opiskele koodausta. Minulla alkaa kolmen päivän Flow-putki. FFFLLLLOOoowwWWwww Toivon löytäväni fiiliksen, koska tällä hetkellä olo on hieman kipeä ja jumittunut. Mietityttää myös kovasti pukeutuminen. Mitä ihmettä tuonne ulos pitäisi pukea päälle! Haluaisin kulkea kukkamekossa ilman sukkiksia, mutta oikeampi vaate taitaisi olla joku toppavaate…?

Kyllä näistä kaikista vaikeista pulmista vielä selvitään. Vielä kerran, hyvää perjantaita kaikille! ;;::--)

6 August 2012

Weddings

Viikonloppuna vietettiin siskopuoleni häitä Lohjalla. Tässä muutama fiiliskuvat juhlista. Itse olin auttelemassa koristeluiden kanssa ja tietysti bailasin sitkeästi aamuun asti.

   
Illan livemusiikista vastasivat pikkuveljeni bändi Mere & Jäykät pojat sekä the Slipovers. 

   
Aamuyön/aamun tunnelmaa...

2 August 2012

Lost in Tapiola

Eilen kävimme katsomassa Minnan kanssa Futuro-taloa näyttelykeskus Weegeessä, Espoossa. Museoretki osoittautuikin astetta haastavammaksi surkeiden suunnistustaitojemme vuoksi. TAI NO, ehkä kuitenkin syynä olivat mun lauseet "Se on tossa ihan lähellä" ja "Mennään tänne päin". Meinasimme kuolla janoon ja vaipua epätoivoon kulkiessamme Tapiolan loputonta betoniviidakkoa. Tuplatriplasukaamuffinssi painoi vatsassa. Lopulta kuitenkin monen ylimääräisen mutkan jälkeen löysimme määränpään, eli Weegeen.


Missä se on... ;;.-D


Matkalta. En tiedä mitä nämä olivat, mutta milestäni näyttävät erehdyttävästi  minun askarteluiltani... 

 
Löytyi! 

 Untitled 
Siinä se Futuro sitten on. Oltiin molemmat hieman pettyneitä sisustukseen, koska eihän siellä ollut muuta kuin penkkejä ja grilli. Talon sisällä oli myös kummallinen haju. Ulkokuori on kuitenkin hieno! 60-luvulla Futuro on ollut varmaan todella jännittävä.

Untitled 
Vähän loikoilua futurosohvilla.

 
Päästiin kahden euron lipuilla tutustumaan myös muihin näyttelyihin. Meillä oli hyvin pikainen puolen tunnin museokierros, koska paikka meni kasilta kiinni.

Weegee/EMMA näyttelyineen vaikutti sen verran mielenkiintoiselta, että täytyy ehdottomasti mennä uudestaan ja varata kunnolla aikaa kiertelyyn. :::)