31 December 2012

Kultaiset hansikkaat ja shampanjaa

Näin taas paluuta tänne. Möllötin joulujuhlan jälkeen noin viikon mökillä Keski-Suomessa ja vähän hiihtelin. Lähinnä tuli kuitenkin syötyä ja katsottua elokuvia (toisin sanoen kaikkea mahdollista mitä televisio tarjosi...). Varmaan kaikesta mässyttämisestä jotain lisäpehmykettä ruumiin ympärille kertyikin, mutta eiköhän tässä taas kohta ryhdistäydytä unisportin intervallitappotunneille... Lomaa olisi kuitenkin vielä pari viikkoa.

Tänään juhlimme uuttavuotta. Olen erakoitunut toistaiseksi kaikesta säpinästä, enkä jaksanut suunnata vielä Helsinkiin. Vietämme juhlaa siis lähinnä kaksin. Shampanjapullo ja minä. Kippis!

rai rai ja hyvää uutta vuotta 2013 kaikille ::::---)))

23 December 2012

Ihan itse leivoin

Söpöjä, vaikka vähän epämuodostuneita. ::)

Olen majaillut kotikotona ja tänään tein ruispiparkakkuja. Ja jos piparkakkutaikina on yleensä mieletöntä herkkua, niin on tuo itse tehty taikina moninkertaisesti parempaa. Nam! Muutenkin tässä tuntuu joulun alla pyörivän vain ruoka mielessä...

19 December 2012

Joensuu

Tulin tiistaina Joensuuhun moikkaamaan siskopuoliskoistani. On ollut kyllä varsin mukavaa ja rentoa meininkiä täällä. Tähän mennessä olemme kuluttaneet aikaa mm. tonttutehtailemalla paljon suklaaherkkuja. Erilaisia palluroita, joiden pääraaka-aineena ovat vuorotelleet voi, sokeri, suklaa ja kerma, mmm. Näistä nameista ei vielä ole kuvia, koska tekovaiheessa ne näyttivät lähinnä epäilyttäviltä. Mutta herkkuahan niistä tietenkin tuli. Jotta eivät syötävät joulupöydästä loppuisi...

Kokkailujen lisäksi ollaan juostu pakkasta pakoon kaupasta toiseen ja kierretty varmaan kaikki Joensuun takkikaupat läpi. Tosin hyvin laihoin shoppailutuloksin. Niin täällä on siis niin kylmä ja viima, että tuli hirveä tarve saada kunnon talvitakki. Eikä löytynyt, joten turvauduttiin jalluglögiin.

Viikonloppua kohden pakkanen täällä "susirajalla" vain kiristyy, joten minun on aika matkustaa taas hieman etelämpään. Kiva pieni reissu.

idkuva

16 December 2012

Luonnoskirjasta

Viimeisimpiä värityksiä luonnoskirjasta.

idkuva

14 December 2012

JOHN & YOKO

Ostin tänään paidan CTRL joulumyyjäisistä ja poika poseerasi.


CTRL joulumyyjäiset
PE 14.12 klo 12.00-20.00
LA 15.12 klo 12.00-20.00
SU 16.12 klo 12.00-16.00
Kalevankatu 31 a 16, 7krs. - Helsinki

16 tuntia pikkujouluja

Keskiviikkona pidettiin koulun median osaston pikkujouluja. Juhlien järjestelyvastuu oli tietenkin uusilla kandidaattiopiskelijoilla, eli meillä ykkösillä. Täytyy sanoa, että aluksi oli kohtuullisen vaikeaa saada suunnittelua käyntiin, koska keneltäkään ei aikaa tai kiinnostusta liieemmin irronnut. Ideoita kyllä, mutta toteuttajia ei niinkään. Onneksi kuitenkin aktiivisia löytyi ja saatiin homma kasaan.

Itse käytin paljon aikaa suunnitteluun ja välillä hieman stressasinkin. Minulla on sellainen visio, että kun jotain tällaisia juhlia järjestetään, niin yritetään sitten tehdä kaikki niin hyvin kuin mahdollista. Kyllä vaiva palkittiin. Ainakin porukka tuntui viihtyvän ja juhlapaikasta tuli sympaattinen. Otsikon 16 tuntia tulee siitä, että vietin juhlapaikalla järjestellessä, juhlien ja lopuksi vielä siivoten ja kotiin tavaroita raahaten noin 16 tuntia. Aamuviideltä lumisateessa, liukkaat kengät jalassa tavaroita raahaten tuli mieleen, että tämä taitaa olla tunnollisen ihmisen palkka, heh.

Sain juhliimme myös sponsorit, joita ilman tunnelma olisi ollut huomattavasti vaisumpi. Kiitos siis Vallilalle ja Vallilan upeille kankaille. Vallilan Saara Eklundin suunnittelema ruusu-kuosinen kangas oli niin hieno, että mietin kovasti mihin omaan juttuun sitä voisin käyttää. Kiitos myös kierrätyskeskukselle, josta saimme hakea kaikenlaista pientä täydentämään meininkiä.
Sellaiset pikkujoulut. Olen tosi tyytyväinen, vaikkakin nyt hyvin väsynyt. Enää ei ole tiedossa yksiäkään isompia juhlia ennen joulua ja ajattelin karata pois Helsingistä heti huomenna...

10 December 2012

Leijona julisteena

Leijona A2 420 x 594 mm, 30€

Tein myyjäisiä ajatellen joitain printtejä, esimerkiksi tätä leijonaa A2-koossa. Näitä jäi ostamatta ja muutama leijona etsii yhä kotia. Vielä en nettikauppaa ole ehtinyt järjestää, mutta mikäli joku on kiinnostunut, niin sähköpostilla voi laittaa tiedusteluja.

Kehystin yhden julisteen Ikeasta hankkimillani kehyksillä ja se on menossa nyt joululahjaksi, miu. ::)

4 December 2012

Joulukuun alkua

Nyt se jonkinlainen loma sitten alkoi. Tosin tässä on kaikenlaista duunia ja järjesteltävää, kuten esimerkiksi pikkujoulujen järkkäämistä. Koulussa ei tarvitse kuitenkaan käydä, koska meneillään olevan kurssin nappasin avoimesta yliopistosta jo aikaisemmin. Ihan kiva, koska en jaksaisi millään tuskailla elävän mallin ja vesivärien parissa.

Näitä korttejakin meni jokunen joulumyyjäisissä kaupaksi. Oikein kiva!

Ja tosiaan viikonloppuna pyörin koulun myyjäisissä ja sain joitain omia tuotteitakin myytyä. Olin tosi innoissani jokaisesta myydystä printistä ja tuli jo paljon ajatuksia minkälaisia juttuja haluaisin tehdä myöhemmin. Ehkäpä laitan tänne nettiinkin pienen kaupan pystyyn.

Myyjäisistä jäi kaivertamaan vain ostamatta jääneet ravun saksista tehdyt korvikset. En huomannut edes ottaa käyntikorttia.  :(

Pioni-printtiä taustalla 

Tänään hain uudesta BikBokista itselleni uuden kukkapaidan. Sain lahjakortin liikkeen avajaisjuhlista ja teki mieli käydä käyttämässä se. Täysin en liikkeen valikoimasta tai vaatteiden laadusta vakuuttunut, mutta jotain yksittäisiä kivoja juttuja oli.

Talvimaisema ikkunasta 

 
Sellaista nyt näin yleisesti.