29 November 2014

Myyjäiskuulumisia

Vielä sunnuntaina ehtii hyvin TOKYOn myyjäisiin klo 10-18 (Hämeentie 135 C). Meidän pöydässä on myynnissä iso valikoima serigrafiaprinttejä (löytyy yli 20 erilaista printtiä), vihkoja ja kangasreppuja. Ja koska meillä on niin paljon tuotteita ja kysyntää on, niin ajateltiin laittaa nettikauppa pystyyn heti maanantaina myyjäisten jälkeen! Ilmoittelen siitä myöhemmin. :)

28 November 2014

TOKYOs Christmas Sales

Nyt viikonloppuna TOKYOn joulumyyjäiset.

Tänä vuonna olemme panostaneet Ainon kanssa yheisellä projektilla aivan eri tavoin kuin aikaisempina vuosina. Valmistettiin myyntiin käsintehtyjä ja serigrafialla painettuja kangasreppuja. Tuote on siis suunnittelusta lähtien täysin uniikki ja toteutettu omassa hikipajassamme. Kumpikaan ei ollut aikaisemmin painanut tällä tavoin kankaalle, joten lähdettiin juttuun aika noviiseina. Kaikki meni kuitenkin nappiin ja ollaan molemmat todella tyytyväisiä lopputulokseen.

Kassien lisäksi painettiin kuutta eri printtiä 2-3 eri värissä. Samoja serigrafian printtejä käytimme myös muistivihkojen kansissa. Pari viikkoa ollaan työstetty aika intensiivisesti näitä, joten nyt tuntuu hyvältä asetella kaikki myyntiin ja viettää viikonloppu myyjäisvilskeessä. :-)

Hämeentie 135C
Aukioloajat:
pe 28.11. klo 12-19
la 29.11. klo 10-18
su 30.11 klo 10-18


---
psst.. Instagram @laurainka löytyy myös vähän making of -kuvia projektista

16 November 2014

BURN

Viikonlopun turhautuneisuudessa olen tehnyt hämmentyneitä puita.
Ensi viikolla painetaan kaverin kanssa TOKYOn joulumyyjäisiin printtejä ja kasseja. Tulossa tosi siistejä juttuja (jotain muuta kuin nämä) ja oon aika fiiliksissä. Niistä lisää myöhemmin.

11 November 2014

Monday thoughts

Tajunnanvirtaa kuvien muodossa. Tukholman tuliaisia ja ehkä ihan vähän liikaa karkkia. Väsyttää.

5 November 2014

Lemon tree

Lemons and trees. Kukkuu!

3 November 2014

Monday

Plaah maanantai. Luonnoskirjoista skannattua.

Coloring book

Kokeilin taas vähän uudenlaista tekniikkaa piirtämisessä. Eli piirsin ääriviivat luonnoskirjaan mustalla kynällä ja värittelin photarilla. Mielestäni noista tuli aika symppiksiä pieniä maailmoja ja tekeminenkin oli tosi miellyttävää.

Untitled Untitled